0636565105 [email protected]

Werken als gastouder is een heel bijzonder beroep, waarin ik vind dat liefde en geborgenheid voor kinderen centraal moet staan.
Mijn naam is Pavla Etmans. Geboren in Praag (Tsjechië ) 
Ik ben woonachtig samen met mijn gezin in Almere Buiten. Ik heb twee jongens, Remco (september 1998) en Michael (juli 2000).

In april 2008 ben ik begonnen als gastouder met 2 kinderen en in de loop van de jaren heb ik dit uitgebreid naar meer kinderen. Ik heb mezelf geprofessionaliseerd als gastouder door opleidingen te volgen.
De kinderen worden in een huislijke, rookvrije en huisdier vrije omgeving opgevangen. Waarin o.a. ruimte is voor eigen creativiteit, spel en spelen met andere kinderen. Ik heb een grote tuin met een mooie overkapping waar de kinderen heerlijk kunnen buitenspelen. Ik vind het belangrijk dat de kinderen lekker veel naar buiten gaan. In de buurt zijn vele speeltuinen waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten.
Ik vind het belangrijk dat de kinderen een vertrouwd gevoel hebben bij de gastouder, maar ook dat ik ze een goede structuur, rust en regelmaat kan bieden. Naast dat vind ik het ook belangrijk dat de ouders een vertrouwd gevoel hebben bij de gastouder.
De kinderen worden hier dagelijks met open armen ontvangen en verzorgt.
Op deze website vind u meer achtergrond informatie, adres gegevens en u kunt altijd contact met mij opnemen.

Pavla