0636565105 [email protected]

Mijn zoontje Jayden gaat naar Paula. Jayden vind het heel leuk bij Paula, krijg altijd leuke verhalen te horen. Ik heb een goeie band met Paula. Ik breng Jayden met een goed gevoel, wand weet dat hij veilig is en plezier.

Michelle Spier

Mijn zoon komt al vanaf toen hij 4 maanden was bij Pavla, inmiddels is hij alweer 9.

Pavla is een vrouw die heel zorgzaam en consequent is, alles gaat altijd in goed overleg. Ze houd me altijd goed op de hoogte en wat ik heel belangrijk vind is dat ik altijd op haar kan rekenen. Daarbij is ze ook heel flexibel wanneer ik bv een uurtje later kom of er even een verandering is. Mijn zoontje voelt zich ook echt thuis bij haar, ik werk veel dus dat er ook een thuis situatie is vind ik heel belangrijk. Kortom een verantwoordelijke vrouw die betrouwbaar is lief en toegankelijk. 

Paola Ambrosia

Moeder van Giorgio

Een tweede thuis.

Pavla hebben we leren kennen als een lieve moeder en een professionele gastouder.

Ze weet in haar huis een sfeer te creëren van vrolijkheid en geborgenheid voor ieder kind dat onder haar zorg valt. Ze weet de kinderen zowel buiten als binnen altijd te stimuleren iets nieuws te ondernemen.

Het beste visitekaartje zijn nog wel onze beide kinderen. Die nog steeds met veel enthousiasme Pavla tegemoet rennen als we haar in de wijk tegenkomen.

Fam. Wetser

Gastouder Paula‏

Mijn zoontje dani schaftenaar  zat bij paula.
Dani heeft het nu eindelijk super naar zijn zin, want voorheen zat hij bij de opvang op school, veels teveel kinderen, weinig aandacht, geen flexibele tijden om te brengen en halen en geen avondeten.
Elke dag vraagt dani wanneer het weer maandag is, de dag waarop hij naar paula mag.
Paula is leuk, lief, meegaand, oplettend, en kookt ook nog eens lekker voor de kinderen als dat nodig is gewoon een top gastouder om alles bijelkaar samen te vatten.

Sabrina Ruijter

Paula is een zeer lieve en zorgzame gastouder.

Ik kan altijd op haar rekenen en kan me geen meer flexibele gastouder voorstellen dan Paula. Mijn kinderen hebben het enorm naar hun zin en vaak willen ze niet eens mee naar huis.

Heb je bijzondere wensen of zijn er andere dingen, bij Paula is alles bespreekbaar.Naast dat Paula gewoon een ontzettend leuke 2e Mama is, heeft ze ook nog eens een mooi ruim huis met veel speelgoed en een geheel aangepaste tuin.

Familie Schoenmaker

jaren geleden werden Pavla en Elin aan elkaar voorgesteld.

Daar was direct een ‘klik’ en hetzelfde gebeurde toen Pavla voor het eerst kennis maakte met ons tweede kindje Aron.

Ik had ook niet anders verwacht!

Pavla is een super leuk met de kids. Ze is altijd vrolijk, staat voor ze klaar, zorgt echt goed voor ze en doet leuke dingen met ze.

Ze is onwijs flexibel.

En…. ze kookt vast ook super goed, want daar eet Elin altijd lekker mee

Al met al een echte gast ouder!

 

En dan nog even een leuke uitspraak van Elin;

‘ik vind je lief Pavla’

Rian

Door de kleinschalige opzet van Mapaula kan  er  veel aandacht en zorg worden geven . Er worden duidelijke grenzen aan de kinderen gegeven zonder overdreven streng te zijn . Alles is bespreekbaar en ik breng mijn kinderen met een goed gevoel bij haar. Ze vinden het leuk om bij haar te spelen.,

Myrte